- Rihanna vurderer filmrolle

(17.03.2009, sist oppdatert 17.03.2009) Utskrift  Del på Facebook

Rihanna har den siste tiden vært omtalt for noe ganske annet enn karrieren.

Chris Brown skal angivelig ha mishandlet Rihanna i sin bil bare timer før de begge skulle på scenen i forbindelse med Grammy-showet 8. februar. Episoden med stjerneparet har vært svært omtalt i medier verden over og Brown må møte i retten for å svare på anklager om vold og trusler, samtidig som det spekuleres i hvor vidt de to fortsatt er kjærester.

 

Men etter mye omtale for privatlivet, er det nå en annen nyhet om Rihanna som går verden rundt. Sangeren skal nemlig være aktuell for hovedrollen i en nyversjon av kinosuksessen «The Bodyguard» fra 1992.

 

I originalfilmen spilte Whitney Houston og Kevin Costner henholdsvis diva og livvakt, og nå skal det altså være snakk om at Rihanna skal gjenta rollen som Houston gjorde i 1992. Channing Tatum skal være en favoritt til den mannlige hovedrollen, skriver nettstedet nydailynews.com.

 

- Før episoden med Chris fikk Rihanna mange manus tilsendt. Hun har lenge ønsket seg en filmrolle, sier en kilde til nettstedet.

 

Samtidig jobber R&B-artisten med et nytt album som etter planen vil utkomme mot slutten av inneværende år.

(©NTB)

 


Les alt om Rihanna og Whitney Houston!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.164 sec - 1 pageviews