Rihanna vil ha besøksforbud opphevet

(11.02.2011, sist oppdatert 11.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

I en overraskende vending vil sangeren Rihanna nå ha opphevet besøksforbudet som ble ilagt ekskjæresten, Chris Brown.

Denne helgen er det duket for Grammy Awards - og dermed er det to år siden en hel verden lot seg ryste over historien om Chris Brown og Rihanna. Sistnevnte ble mishandlet grovt av Brown natten før de begge skulle opptre under det prestisjefylte prisshowet. I etterkant gikk bilder av en forslått og forkommen Rihanna verden rundt.

 

Men nå vil Rihanna gå videre og har gitt grønt lys til at man nå kan oppheve besøksforbudet som Brown fikk i etterkant av hendelsene. 22-åringen ser ingen grunn til et slikt forbud, skriver RadarOnline.

 

For to uker siden var Brown i Los Angeles-retten, og her foreslo advokaten hans at forbudet ble opphevet.

 

Dommeren ga ikke umiddelbart tommelen opp for endringen, men foreslo at det kanskje kunne gjøres en modifisering dersom det kom en godkjennelse fra Rihannas advokat. Og det virker ikke som Rihanna frykter eksen. Ifølge RadarOnline ønsker hun rett og slett hele besøksforbudet opphevet.

(©NTB)

 


Les alt om Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews