Rihanna vil ha «Scarface»-rolle

(31.08.2012, sist oppdatert 31.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

Popstjernen Rihanna ønsker seg flere filmroller - og skal angivelig prøve hardt å sikre seg Michelle Pfeiffers gamle rolle i nyinnspillingen av «Scarface».

Gangsterdramaet med Al Pacino i hovedrollen, skal spilles inn på ny av Universal Pictures. I 1983-filmen til Brian De Palma, som igjen var en nyinnspilling av en 1932-film med samme navn, ble gangsterbruden Elvira Hancock spilt av Pfeiffer.

 

- Rihanna elsker «Scarface». Noen av musikkvideoene hennes har vært basert på Michelles karakter Elvira. Hun kan alle replikkene, og har til og med perfeksjonert gangen hennes, sier en kilde til The Sun.

 

I siste nyinnspilling ut av «Scarface» vil handlingen legges til vår tids narkoverden, meldes det.

 

Rihanna har fått blod på tann etter filmdebuten i «Battleship», som hadde premiere tidligere i år. Hun låner også stemme til den kommende animasjonsfilmen «Happy Smekday» fra DreamWorks, og får en cameorolle i en ny Seth Rogen-komedie.

(©NTB)

 

 


Les alt om Al Pacino og Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews