- Rihanna var en nerd

(21.06.2012, sist oppdatert 21.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

Rihannas bror Rorrey hevder den berømte søsteren hans var en nerd som blant annet yndet å speide etter UFO-er da hun var yngre og bodde på Barbados.

Rihannas bror Rorrey snakker nå om oppveksten med den nå så berømte artistsøsteren. Ifølge ham ble ikke Rihanna regnet som særlig kul og hipp da hun vokste opp, men til gjengjeld utmerket hun seg som en smart elev med sære interesser.

 

- Han sier til Daily Star: - Vi jobbet hardt og tok skolen på alvor. Vi gikk på gode skoler og Ri var en utmerket student.

 

Han sier videre: - Hun var veldig motivert så mor slapp å presse henne til å gjøre lekser. Hun var disiplinert. Det var kun på søndager vi gikk på stranda.

 

Rorrey går i søsterens fotspor og prøver å slå seg opp som rapper under navnet GQ. Han forteller i samme intervju hvordan han og søsteren ofte speidet etter UFO-er.

 

- Vi kunne bruke hele helgen på å se filmer- og snakke om UFO-er mens vi speidet etter dem.

(©NTB)

 


Les alt om Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews