Rihanna stakk innom H&M

(01.02.2008, sist oppdatert 01.02.2008) Utskrift  Del på Facebook

En kortklipt Rihanna stakk innom H&M i New York for å reklamere for T-skjorta hun har designet for kjedens Fashion Against AIDS-kampanje som startet torsdag.

Rihanna, som tidligere denne uken ble kåret til den mest sexy kvinnelige musikeren av undertøysfirmaet Victoria?s Secret, er blant kjendiser som Timbaland, Jade Jagger, Ziggy Marley og bandene Scissor Sisters og Good Charlotte som har stilt opp for den svenske kleskjeden.

 

Rihanna designet blant annet en topp i litt søt design der ordet «believe» gjentas. Jade Jagger valgte et par lepper på sin singlet, som en tributt til pappa Mick. Også Ziggy Marley skjeler mot pappa Bob og kjører litt love og rastafari. Men den godeste Timbaland kjørte på med et bilde av seg selv.

 

Kolleksjonen ble lagt ut for salg 31. januar, og inneholder T-skjorter, topper og hettegensere - noen med direkte beskjeder som «Use a Condom», andre mer diskré. Plagget merkes med kjendis-«designeren»s navn.

 

25 prosent av inntektene går til prosjekter mot hiv og aids rundt om i verden, og ifølge Vogue.co.uk har kjendisene stilt opp gratis.

(©NTB)

 


Les alt om Rihanna og Timbaland!


Kommentarer fra brukere


Marlena
04.02.2008 15:59
Rihanna ER BEST!!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.165 sec - 1 pageviews