Rihanna skal fortelle Oprah alt

(19.06.2012, sist oppdatert 19.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

Rihanna skal fortelle Oprah alt. Foto: © Tina Gill / PR Photos
Rihanna skal snakke ut med Oprah Winfrey, og det hevdes at det ikke er noen temaer som er unntatt. Foto: © Tina Gill / PR Photos
Oprah Winfrey har landet selveste Rihanna på TV-kroken.

Rihanna skal snakke ut om livet sitt med talkshowdronningen. Oprah lover et dybdeintervju, og kilder på innsiden hevder at ingenting vil være forbudt å snakke om.

 

Dermed kan både forholdet til den voldelige ekskjæresten Chris Brown, romanseryktene rundt henne og Ashton Kutcher samt helseproblemene Rihanna har slitt med den siste tiden, bli tema.

 

Rihanna var nylig innlagt på sykehus med utmattelse, og la selv også ut bilder av seg selv på Twitter der hun lå med intravenøs næringstilførsel etter å ha slitt med influensa. Ifølge Fox23.com kan man regne med at Oprah vil ta dette opp med den populære artisten.

 

«Oprah‘s Next Chapter»-intervjuet med Rihanna vil spilles inn i løpet av de neste ukene, og sendes i august.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews