Rihanna setter rekord

(28.11.2011, sist oppdatert 28.11.2011) Utskrift  Del på Facebook

Popstjernen Rihanna kan føye en ny rekord på merittlisten sin.

Hun er den første artisten på 39 år til å toppe den prestisjefylte album- og singellisten i Storbritannia to ganger samme året - med ulike utgivelser.

 

Sangerens nye album «Talk That Talk» debuterte på førsteplass søndag, mens hennes Calvin Harris-samarbeid, «We Found Love», fikk en ny uke med topp-plassering.

 

Rihanna skåret også en listedobbel i Storbritannia i januar 2011, da albumet «Loud» tok teten. Samtidig kunne hun notere seg at låtsamarbeidet med rapperen Drake, «What‘s My Name», ble den mestselgende singelen.

 

Dette er første gang en kvinne kan notere seg en slik bedrift. Den siste til å kunne rose seg av denne doble prestasjonen var det britiske rockebandet T-Rex - som hadde en lignende listesuksess i 1972.

(©NTB)

 


Les alt om Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews