Rihanna på båttur med eksen

(25.07.2012, sist oppdatert 25.07.2012) Utskrift  Del på Facebook

I 2009 var det alt annet enn god stemning mellom Rihanna og Chris Brown. Men nylig møttes eksene i Sør-Frankrike, skal vi tro The Sun.

For tre år siden ble Rihanna (24) banket opp av kjæresten Chris Brown (23), og bildene av en skamslått artist gikk verden rundt. Men nylig tilbrakte de en kveld på en båt i franske Saint-Tropez, skriver The Sun.

 

- Det var en tur som ble gjort i siste liten, men Chris ville se Rihanna. De har denne merkelige avhengigheten og kan liksom ikke holde seg unna hverandre, sier en kilde.

 

Brown skal ha tatt turen da han hørte nyss om at rapperen Drake var blant feriegjestene i nærheten av Rihanna. Brown ankret opp med en luksusyacht, der eksene angivelig møttes og dro til en roligere plass.

 

- Hun var glad for at han kom. Hun brukte hele kvelden på å gjøre seg klar til å treffe ham. De ventet til natten så ingen skulle se dem, sier kilden.

(©NTB)

 


Les alt om Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews