- Rihanna og Brown på nyttårsferie

(28.11.2012, sist oppdatert 28.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Rihanna tar med seg Chris Brown til familiens nyttårsfeiring på Barbados, skal vi tro The Sun.

Forholdet mellom Rihanna og Chris Brown ser ut til å bli stadig bedre. Nå vil Rihanna overbevise familien at Brown har forandret seg, og tar han med på nyttårsfeiringen, ifølge avisen. Tilliten fikk en real knekk etter voldsepisoden i 2009, da artistparet også gikk hvert til sitt.

 

- Hun har bestilt opphold for Chris og hans mamma i en femstjernersvilla på Barbados ved nyttår, slik at de kan være sammen med familien hennes, hevder en kilde.

 

Kilden mener også å vite at dess mer offentlig kritikk Rihanna får for å gå tilbake til Brown, jo mer bestemt blir hun på å gjøre akkurat det hun selv vil.

 

- Mens ingen andre forstår det, er hun overbevist om at Chris er hennes livs kjærlighet og sjelevenn, og at de simpelthen er skapt for å være sammen, sier kilden.

(©NTB)

 


Les alt om Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.015 sec - 1 pageviews