- Rihanna mot gjenforening med ekskjæreste

(15.10.2012, sist oppdatert 15.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Det ser ut som det går mot en gjenforening mellom Rihanna og hennes eksvenn Chris Brown, dersom vi skal tro kjendisspaltene.

Tidligere er det kjent at Brown skal ha bladd opp en god slant penger til sin eks Karrueche Tran så hun kunne kjøpe seg et hus. Bruddet skulle visstnok skyldes hans stadige vennskap med eksen Rihanna. Og nå melder HollywoodLife.com at Rihanna er på vei full fart tilbake i Browns armer.

 

Ifølge kilder vil de to gjenforenes så snart Rihanna er ferdig med sitt studioalbum. - Hun arbeider hardt i studio hver dag for tiden, men snakker stadig med Chris.

 

Chris Brown på sin side, skal ha brutt all kontakt med Karrueche.

 

- De to snakker ikke sammen. Han vil bare bli ferdig med det, og det er best for alle, også Karrueche, sier kilden.

 

Chris Brown var tidligere sammen med Rihanna, men forholdet tok brått slutt etter at han banket henne opp i februar i 2009. Bildene av Rihannas skamslåtte ansikt gikk verden rundt, Brown erklærte seg skyldig og ble dømt til 180-dagers samfunnsstraff for mishandlingen.

(©NTB)

 

 


Les alt om Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews