Rihanna med buksa sprayet på

(29.03.2011, sist oppdatert 29.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Da Rihanna skulle pryde forsiden på Rolling Stone, fikk hun spraymalt på seg en hotpants.

Det tyder iallfall bildene av den kommende utgaven på, melder Daily Mail om - der Rihanna står med rumpa mot kamera og titter seg over skulderen.

 

Kanskje kan det dristige bildet hjelpe på billettsalget? Det er tidligere kjent at sommerturneen som er planlagt selger dårlig - så dårlig at hun kanskje må kansellere noen datoer, slik hun også måtte gjøre på «Last Girl On Earth»-turneen i fjor.

 

Ifølge New York Post skal Rihanna ha fått råd om å droppe hele den nordamerikanske delen av sin «Loud»-turné i juni og juli. Senere har Live Nation-sjef Irving Azoff tilbakevist påstandene. Han peker på hvor etterspurt Rihanna er ikke minst i Europa, der en lang rekke konserter allerede er utsolgt, for å bevise salgskraften hennes.

 

Rihanna har europeisk turnépremiere i Bergen i august, før hun ankommer Oslo i oktober. I Bergen ble det ekstrakonsert fordi den første konserten ble utsolgt så raskt. Planen er å spille i Europa frem til desember.

(©NTB)

 

 


Les alt om Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews