Rihanna klar til å vitne i retten

(29.05.2009, sist oppdatert 29.05.2009) Utskrift  Del på Facebook

Rihanna er forberedt på å møte i vitneboksen 22. juni, dersom hun blir innkalt som vitne i saken mot Chris Brown.

Det sier hennes advokat Donald Etra til AP. Dermed risikerer hun å bli utsatt for kryssforhør av Browns advokat i rettssalen, i en foreløpig høring der hovedvekten vil bli lagt på å se om det er nok bevis til å fortsette saken mot Brown.

 

Etra ville ikke si noe om hva slags forhold Rihanna har til Brown i dag. Men den 21 år gamle sangeren følger saken mot Brown «tett», sier advokaten hennes.

 

Chris Brown er anklaget for å ha overfalt sin daværende kjæreste Rihanna 8. februar, etter at de begynte å krangle da de forlot førfesten til Clive Davis i anledning Grammy-prisutdelingen.

 

Browns advokat Mark Geragos prøvde å få saken avvist, fordi politiet lekket et bilde av en forslått Rihanna til pressen. Men hans innstilling ble avvist av en dommer i Los Angeles-retten, som kalte Geragos? forsøk for «en fisketur».

 

Brown kan få alt fra prøvetid til fem år i fengsel. Han skal angivelig ha både slått og forsøkt å kvele Rihanna.

(©NTB)

 


Les alt om Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.166 sec - 1 pageviews