Rihanna i ny rasisme-krangel

(21.12.2011, sist oppdatert 21.12.2011) Utskrift  Del på Facebook

Rihanna tenner på alle pluggene etter en artikkel om hvordan man kan gå kledd som Rihanna uten å se ut som en «niggerbitch».

En artikkel publisert av det nederlandske motemagasinet «» tilbyr tips om hvordan kan man gå kledd som Rihanna uten å se ut som den ultimate «niggerbitch».

 

«Hun har gate-cred, hun har en ghetto-rumpe og gullstrupe. Rihanna, den flinke piken som har blitt slem, er den ultimate niggerbitch og viser det med glede. Selv om det betyr å være halvnaken på scenen. Men nederlandsk vinter er ikke som på Jamaica.» står det blant annet i artikkelen, oversatt av .

 

Sangstjernen selv reagerer sterkt. For det første er Rihanna fra Barbados. Dessutten mener hun at bladet skriver nedsettende om en hel rase.

 

- Jeg håper du kan lese engelsk, for magasinet ditt er et dårlig eksempel på utviklingen av menneskerettigheter. Jeg synes dere er respektløse og desperate. Dere har gått tomme for sann og sivilisert informasjon, skriver Rihanna på Twitter og avslutter med en hilsen på vegne av «rasen» sin:

 

- F---YOU!!!

 

Sjefsredaktør Eva Hoeke kommer med en forbeholden unnskylding, og sier at artikkelen var ment som en spøk.

(©NTB)

 


Les alt om Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.338 sec - 1 pageviews