- Rihanna har kjøpt luksushus

(19.12.2012, sist oppdatert 19.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Rihanna har plass til å arrangere enorme fester på den nye eiendommen hun ifølge Daily Mail har kjøpt.

Den suksessrike artisten har en hang etter luksuriøse eiendommer, ifølge Daily Mail. Tidligere i år skal Rihanna ha kjøpt et hus med fem soverom til moren på Barbados. Nå har Rihanna sikret seg en skikkelig kåk i Los Angeles, skriver avisa. 12 millioner dollar, over 65 millioner kroner, skal hun ha punget ut for eiendommen.

 

Huset i seg selv skal ha en grunnflate på over et mål, og utearealet på godt over tre mål. I tillegg kommer visstnok en gedigen bakgård. Bildene av eiendommen viser utendørsbasseng, solsenger, sittegrupper og i det hele tatt mye plass å boltre seg på for popstjernen og hennes gjester.

 

Eiendommens eneste ulempe er garasjen - som bare har plass til fire biler, melder avisa. Men med et eget parkeringsområde i tillegg burde vel parkeringen ordne seg likevel.

(©NTB)

 


Les alt om Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.215 sec - 1 pageviews