Rihanna har funnet tilbake

(07.04.2009, sist oppdatert 07.04.2009) Utskrift  Del på Facebook

Det har tatt en stund, men nå ser det ut til at Rihanna omsider har funnet tilbake til sitt gamle jeg etter den mye omtalte krangelen hun hadde med sin kjæreste Chris Brown.

Sangerens far har avslørt at etter to måneder er hun igjen i godt humør og nyter livet.

 

Rihanna fløy nylig til sitt hjemsted på Barbados for å feire 50-års bryllupsdagen til sine besteforeldre og for å treffe familien sin igjen.

 

Ronald Fenty ble lettet da han fikk se at hans 21 år gamle datter var på bedringens vei etter krangelen som fant sted 8. februar, der Brown angivelig skal ha angrepet datteren hans - noe han mandag erklærte seg «ikke skyldig» i.

 

- Selvfølgelig er jeg glad for å få henne hjem. Det går bra med henne nå. Hun har det virkelig, virkelig bra. Hun har funnet tilbake til seg selv, sier pappa Fenty til Usmagazine.com.

(©NTB)

 

 


Les alt om Rihanna!


Kommentarer fra brukere


TINE
15.04.2009 15:52
Chris Brow hakke gjord noe!!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews