Rihanna frontet undertøy

(08.11.2012, sist oppdatert 08.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Rihanna sørget for ikke å bli stilt i skyggen av de flotte modellene da hun opptrådte under den årlige julevisningen til undertøysmerket Victoria‘s Secret.

Hun sørget for å vise det meste: Den lange, svarte kjolen hennes var nemlig utringet til det maksimale oppe, mens sidesplitten gikk til hoftehøyde og avslørte sexy strømpeholdere, melder The Sun.

 

Rihanna fremførte «Fresh Out the Runway» fra sitt nyeste album «Unapologetic», og dukket også opp i to andre antrekk underveis i showet - der også Justin Bieber spratt frem etter hvert.

 

18-åringen fremførte «As Long As You Love Me» og «Beauty And The Beat», og sørget også han for å vise seg i to ulike antrekk - dog av den svært så påkledde sorten. Justin Bieber er ikke høyvokst, så de fleste modellene som omringet ham i opptredenen tårnet over ham på skyhøye hæler - og så ifølge The Sun ut som om de kunne spist ham til frokost.

(©NTB)

 

 


Les alt om Justin Bieber og Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews