Rihanna forbudt på dagtid i Frankrike

(21.11.2011, sist oppdatert 21.11.2011) Utskrift  Del på Facebook

Franske myndigheter mener Rihannas nye video «We Found Love» bare bør sees nattestid.

De liker dårlig Rihannas selvdestruktive atferd i videoen, der hun både røyker, drikker alkohol, opptrer som butikktyv - og får ris, melder den irske avisen Herald.

 

Også en rekke vågale scener med den britiske bokseren og modellen Dudley O‘Shaugnessy vekker harme hos de franske myndighetene, som dermed kun tillater musikkvideoen vist etter klokken ti om kvelden.

 

I Nord-Irland, der videoen ble innspilt, kalte et voldtektsmottak i Belfast videoen «en skam» for måten den fremstilte kvinner på som et objekt som kunne eies, og som ofre for vold i hjemmet.

 

Selv mener sangeren at «We Found Love» er «den dypeste hun noensinne har gjort», og at den handler om «den gode følelsen av kjærlighet, og hvor farlig den kan være».

 

Dette er ikke første gang at Rihanna strekker det for langt på film: Videoen til låten «S&M» ble forbudt i mer enn 10 land.

(©NTB)

 


Les alt om Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews