Rihanna forbød paraplyer

(06.03.2008, sist oppdatert 06.03.2008) Utskrift  Del på Facebook

Rihanna nekter fansen å ta med seg paraplyer inn på konsertene sine.

Selv sang hun nettopp «Umbrella» sammen med Jay-Z og danset med sin spisse herreparaply. Men sikkerhetsvaktene rundt R&B-artisten frykter nettopp at paraplydansende fans skal utgjøre en fare for andre publikummere.

 

Ifølge Daily Star ble publikum som skulle inn på Rihanna-konserten i Aberdeen denne uken fratatt paraplyene sine ved inngangen - og det var ikke få som hadde med seg paraply av andre grunner enn for å danse med den, siden værmeldingen varslet snø og slaps.

 

- Vi tok våre forholdsregler. Siden Rihannas sang inkluderer at hun danser med paraplyer på scenen, ønsket ikke vi at publikum skulle følge hennes bevegelser så noen fikk øyet sitt stukket ut, sier sikkerhetsvakt Andy McDonald til avisen.

(©NTB)

 


Les alt om Jay-Z og Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews