Rihanna fløy inn familien

(11.11.2009, sist oppdatert 11.11.2009) Utskrift  Del på Facebook

Som takk for at de støttet henne i tøffe tider brukte artisten Rihanna nærmere 300.000 kroner på å fly inn familien sin fra Barbados til New York, der hun skulle motta en pris.

Både mamma Monica Fenty, brødrene Rorrey og Rajad og flere av Rihannas tanter kom hele veien fra Barbados for å bivåne Glamour Awards-prisutdelingen mandag kveld.

 

Der mottok en hvitkledd Rihanna prisen som Årets Kvinne i en følelsesladd seremoni i Carnegie Hall, skriver New York Post.

 

I sin takketale sa Rihanna, som i februar i år ble mishandlet av sin daværende kjæreste Chris Brown:

 

- Jeg ser virkelig opp til min bestemor og min mor. De er mine to «årets kvinner». Uten deres betingelsesløse kjærlighet og råd hadde jeg ikke stått her.

 

Rihannas far, Ronald Fenty, var ikke til stede. Popstjernen uttalte i et intervju med TV-personligheten Diane Sawyer i forrige uke at hun som barn opplevde at han mishandlet moren.

(©NTB)

 

 


Les alt om Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews