Rihanna får tilbake lånte smykker

(30.04.2009, sist oppdatert 30.04.2009) Utskrift  Del på Facebook

Rihanna vil få tilbake lånte smykker verdt over ni millioner kroner fra politiet.

Hun brukte de lånte smykkene den natten hun angivelig ble banket opp av kjæresten Chris Brown, og de har vært i politiets hender siden.

 

Etter at Rihannas advokat ønsket å be en dommer beordre politiet til å utlevere smykkene, kom partene til enighet onsdag. Aktoratet gikk med på få smykkene fotografert med tanke på bevisfremleggelse hvis det trengs i en eventuell rettssak.

 

Advokat Donald Etra sa etter høringen at dette vil gjøre Rihanna i stand til å levere smykkestasen til firmaene hun lånte dem av. Smykkene, beskrevet som et par øreringer og tre ringer, brukte Rihanna på en Grammy-førfest, ifølge USA Today.

 

- Rihanna ønsker bare at eierne får tilbake varene sine, sa Etra. Den 21 år gamle sangeren var ikke til stede på høringen i Los Angeles onsdag, men kan risikere å måtte møte til en foreløpig høring i juni - der en dommer vil avgjøre om man har nok bevis til å la saken mot Chris Brown gå til rettssak.

(©NTB)

 


Les alt om Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.166 sec - 1 pageviews