Rihanna får nye tenner

(08.12.2011, sist oppdatert 08.12.2011) Utskrift  Del på Facebook

Rihanna støper seg nytt tannsett - komplett med hoggtenner.

Iallfall nesten: Det dreier seg om en såkalt «grill», brukt av mange rappere når de vil pynte tennene sine med litt bling. Rihanna skal bruke den i en ny musikkvideo, for låten «You Da One» fra hennes nye album «Talk That Talk».

 

- Her får jeg en ny grill laget til en musikkvideo, mumler Rihanna - med tannformen fremdeles i munnen - i hun la ut på hjemmesiden sin.

 

Så sier hun unnskyldende til tannteknikeren: - Biter jeg deg? Da ler tannteknikeren og sier «ja, på en måte, men jeg jobber på et barnesykehus og er vant til det».

 

Avstøpningen av tennene hennes ble gjort backstage i Dublin, der hun holdt konsert i slutten av november. Musikkvideoen skal nylig ha blitt filmet. Rihanna leide filmsettet til BBC-programmet «Dragon‘s Den» for opptakene, melder Digitalspy.com.

 

Rihanna satser stort på Storbritannia: Hun har gjort en rekke spillejobber der denne høsten, og skal også gjøre en duett med Coldplay under Brit Awards tidlig neste år.

(©NTB)

 


Les alt om Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews