- Rihanna er sjokkert

(14.05.2009, sist oppdatert 14.05.2009) Utskrift  Del på Facebook

Den amerikanske artisten Rihanna skal være sjokkert etter at nakenbilder av henne lekket ut på nettet.

To avslørende fotografier, tatt av stjernen selv mot et speil på et hotellbad, samt et tredje og enda mer avslørende bilde, har lekket ut på internett.

 

21 år gamle Rihanna, som har hatt mye å stri med den siste tiden, sies å være flau og har søkt tilflukt på Hawaii, skriver den lett skandalefikserte avisen News of the World.

 

I februar måtte hun stille inn en Grammy-opptreden etter bråk med hennes daværende kjæreste Chris Brown, som siden måtte møte i retten - og svare på mishandlingsanklager.

 

En venn av Rihanna sier angivelig til News of the World: - Hun var i ferd med å komme seg etter noen forferdelige måneder. Hun har ingen idé om hvordan disse bildene havnet der ute, men er bestemt på å finne ut av det.

 

Rihanna spiller inn nytt album på Hawaii, og ifølge vennen skal hun ha reist straks hun fikk vite om internettbildene, for å unnslippe mediene.

 

- Hun spiller inn albumet og vil stenge alt ute mens hun er i studio, heter det videre fra kilden.

(©NTB)

 

 


Les alt om Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.184 sec - 1 pageviews