Rihanna er singel igjen

(29.12.2010, sist oppdatert 29.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Den fremadstormende sangeren Rihanna (22) avslutter 2010 med å bli singel igjen - men på mer fredelig vis enn sist.

En kilde sier til Us Weekly at «hun ganske enkelt var forbi det», og at forholdet til baseballstjernen Matt Kemp «aldri var så alvorlig som det virket».

 

I fjor på denne tiden fastslo Rihanna at kjæresteforholdet til den tre år eldre - og langt roligere - Kemp «holdt henne tilregnelig». Som kjent hadde Barbados-fødte Rihanna et svært stormfullt forhold til Chris Brown, som endte med at han banket henne opp.

 

Men Matt Kemp skal ha blitt lei av Rihannas «sinnssyke timeplan» og ønsket seg et mer normalt forhold, samtidig som Rihanna også var gått lei.

 

Rihanna fortsetter å turnere heftig, og kommer til Norge for første gang i oktober 2011. Men først skal hun feste seg inn i det nye året - og er ifølge JustJared.com vertinne på en stor nyttårsfest på utestedet Pure i Las Vegas.

(©NTB)

 


Les alt om Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews