Rihanna bryter tausheten

(03.11.2009, sist oppdatert 03.11.2009) Utskrift  Del på Facebook

Ni måneder etter det mye omtalte bråket med ekskjæresten Chris Brown, åpner Rihanna opp og snakker om hendelsen som etterlot henne med kuler og blåmerker.

«Dette skjedde med meg.... Det kan skje med alle», sier sangeren i et intervju med TV-vertinnen Diane Sawyer som skal sendes på «God Morgen America» torsdag.

 

Rihanna sier mishandlingssaken var vanskelig fordi Brown var så kjær for henne. - Han er definitivt min første store kjærlighet, slår hun fast i intervjuet, melder nettstedet Talk Entertainment.

 

Begge sangerne har holdt en lav profil i kjølvannet av at de uteble fra Grammy-festen i februar, og historien om at Rihanna hadde blitt mishandlet av Brown kom ut.

 

I august møtte de opp i retten hvor Brown sa seg skyldig i å ha banket opp sin tidligere kjæreste. Nå prøver de begge å komme videre med karrieren. Brown slipper det nye albumet «Graffiti» 15. desember, og Rihanna lanserer i disse dager en kleskolleksjon samtidig som hun gjør seg klar til utgivelsen av albumet «Rated R» som kommer ut 23. november.

(©NTB)

 


Les alt om Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.225 sec - 1 pageviews