Rihanna betrodde seg til Oprah om Brown

(13.08.2012, sist oppdatert 13.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

Rihanna betrodde seg til Oprah om Brown. Foto: © Tina Gill / PR Photos
Rihanna snakker med Oprah om det vonde bruddet fra Chris Brown i 2009. Her er hun med en annen kjent musiker, Jay Z. Foto: © Tina Gill / PR Photos
I et intervju med Oprah Winfrey for TV-konseptet «Next Chapter Show», forteller Rihanna at hun mistet sin beste venn da hun og Chris Brown brøt med hverandre.

Artisten åpnet for første gang opp om det mye omtalte bruddet. Rihanna ble slått og mishandlet av kjæresten Chris Brown natten før Grammy i 2009, og bilder av den forslåtte sangeren gikk deretter verden rundt.

 

I intervjuet sier hun: - Jeg var flau. Det var så ydmykende. Og jeg mistet min beste venn.

 

Hun la til: - Jeg var sint og bitter. Jeg var på et mørkt sted. Jeg var også veldig, veldig redd for den sokkelen du blir plassert på når du blir berømt.

 

Intervjuet ble gjort på Barbados, hvor Oprah Winfrey besøkte henne i hjemtraktene for en TV-spesial. Rihanna tar til tårene under intervjuet og sier det ikke er lett å forsvare at hun fortsatt har kontakt med Brown. De to samarbeider blant annet på låten «Birthday Cake».

 

Brown måtte møte i retten etter mishandlingen, og fikk fem års prøvetid, et års sinnemestringskurs - og 180 dagers samfunnstjeneste.

 

Intervjuet sendes på amerikansk fjernsyn 19. august, melder Yahoo.

(©NTB)

 

 


Les alt om Oprah Winfrey og Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.215 sec - 1 pageviews