Rihanna beordret til å feste mindre

(02.11.2011, sist oppdatert 02.11.2011) Utskrift  Del på Facebook

Legene til Rihanna er bekymret over at hun fester like heftig som hun jobber.

Nå har den tilsynelatende utrettelige superstjernen fått beskjed om å roe ned iallfall på partylivet av legene, ifølge The Sun. En kilde sier til avisen:

 

- Rihanna går på tomgang, men fremdeles går hun ut og drikker og fester. Hun har ikke noe fritid der hun slapper av helt. Hun tilbringer mesteparten av tiden i studio, på scenen eller i klubber. Legene bekymrer seg for at hun overdriver. Hun trenger å ta seg litt fri, ellers blir hun mer sårbar for sykdom.

 

Da Rihanna var i Oslo for å holde konsert sist søndag, tilbragte hun hele natten før konserten ikke på fest - men i et platestudio, ifølge VG.

 

Det ble likevel for mye, og dagen etter avlyste hun sin første konsert i Sverige. Ifølge den svenske arrangøren Live Nation skyldtes avlysningen i Malmö mandag en kombinasjon av utmattelse og infeksjon. Men tirsdag var hun tilbake i form igjen - på scenen i Stockholm.

(©NTB)

 


Les alt om Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews