Rihanna avbrøt intervju

(13.04.2012, sist oppdatert 13.04.2012) Utskrift  Del på Facebook

Rihanna avbrøt et intervju etter at en journalist spurte henne et spørsmål om kjærlighetslivet.

Ofte får journalister beskjed om at de ikke må stille store stjerner som Rihanna spørsmål om privatliv og kjærlighetsliv. Men en journalist så likevel sitt snitt til å sno seg inn på temaet da hun fikk tid med 24-åringen, som i det siste er blitt linket romantisk til Ashton Kutcher.

 

Det var under et intervjuet med australsk frokost-TV at hun fikk spørsmålet: «Hvor frustrerende er det å bli linket til Hollywood-stjerner?» Rihanna svarte tydelig irritert: - Det er veldig frustrerende. Nesten like irriterende som å bli spurt om det her. Jeg mener: Hva er poenget?

 

Intervjueren forsøkte å forsvare spørsmålet sitt, og svarte: - Vel, folk er interessert i deg, du er en stor stjerne. Og Rihanna svarte videre: - De er det. De er interessert i veldig mange ting som ikke betyr noe. Eller burde bety noe.

 

- Og det er her vårt intervju med Rihanna får en brå slutt, sier en stemme, og bildet skifter til en av Rihannas musikkvideoer.

 

Under en Londonpressekonferanse nylig, spurte en annen kvinnelig journalist: - Ting går bra for deg karrieremessig. Jeg lurer bare på om du er lykkelig privat, og om vi vil få se en viss Mr. Ashton Kutcher ta turen over hit.

 

Rihanna ble også her tydelig irritert, og svarte: - Wow, hvor skuffende var ikke det spørsmålet der.

 

Men hun la til: - Jeg er lykkelig og singel, dersom det er det du egentlig spør om.

(©NTB)

 


Les alt om Ashton Kutcher og Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews