Rihanna: - Vil gjerne spille Houston

(04.04.2012, sist oppdatert 04.04.2012) Utskrift  Del på Facebook

Popsangeren Rihanna har akkurat slått inn på skuespillerveien, med en større rolle i kinoaktuelle «Battleship». Nå ønsker hun seg rollen som Whitney Houston.

Rihanna sier i et nytt intervju at hun svært gjerne spiller legendariske Houston dersom det blir aktuelt å lage film om den avdøde sangeren.

 

Nylig kom det meldinger om at plateguru Clive Davis sysler med planer om å produsere en film som hedrer hans nære, nå avdøde venninne - men Davis har siden dementert ryktene.

 

Men det stopper ikke spekuleringen i hvem som ville egne seg for rollen som Whitney Houston, og Rihanna er den som oftest blir nevnt. Nå sier popstjernen at hun ville elsket å portrettere Houston:

 

- Det ville vært noe jeg måtte gå inn i med hele mitt hjerte og hele mitt liv, for jeg ville gjort det mest mulig troverdig, sier Rihanna til The Press Association.

 

- Det er en stor, stor rolle og den som tar på seg oppgaven er nødt til å gjøre en god jobb, fortsetter hun - og legger til:

 

- Den første sangen jeg kan huske at jeg forelsket meg i, var Whitney Houstons versjon av «I Will Always Love You». Det var noe som virkelig inspirerte meg og låten var med på å fremelske min kjærlighet til musikk. Så hun er faktisk delvis ansvarlig for at jeg befinner meg i musikkindustrien i dag.

(©NTB)

 


Les alt om Rihanna og Whitney Houston!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews