Rihanna: - Syntes Russell Brand var en idiot

(19.04.2011, sist oppdatert 19.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

Rihanna var ikke imponert da hun traff artistvenninnen Katy Perrys utkårede første gang.

Rihanna skulle la seg intervjue av Russell Brand for amerikansk fjernsyn men hadde mildt sagt ikke dagen. Og nå forteller hun at førsteinntrykket hennes var at denne mannen var en komplett idiot, forteller hun til det australske magasinet Cleo.

 

Hun sier: - Mitt første møte med ham var da han intervjuet meg for TV. Jeg var syk og det var det verste intervjuet jeg noensinne har gjort. Jeg kastet opp i bøtter og en lege satte en sprøyte i baken min. Ingenting var morsomt. Jeg syntes at det var det teiteste intervjuet jeg hadde vært ute for i hele mitt liv, slår hun fast.

 

Rihanna sier hun tenkte ting som «Hvorfor snakker jeg med denne idioten? Han får meg jo bare til å kaste opp igjen!»

 

Men 23-årige Rihanna ga briten en ny sjanse da hun møtte ham andre gang - og innrømmer at hun kanskje var en smule streng ved første møte. - Vi gjorde et nytt intervju for MTV og jeg innså at han er morsom.

 

Og nå har hun angivelig svært sansen for komikeren - og sørger fortsatt over at hun ikke fikk med seg vennenes bryllup i India: - Jeg vil aldri tilgi meg selv for at jeg gikk glipp av det!

(©NTB)

 

 


Les alt om Katy Perry og Rihanna og Russell Brand!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews