Rihanna: - Kler meg aldri for å pirre

(16.03.2012, sist oppdatert 16.03.2012) Utskrift  Del på Facebook

Rihanna slår tilbake mot påstandene om at hun kler seg vågalt og provoserende for å skaffe seg oppmerksomhet.

Hun hevder i et intervju med Access Hollywood at ingenting kunne vært fjernere fra hennes tanker, og at hun aldri kler seg med tanke på hvordan det blir mottatt.

 

- Jeg gjør ikke ting for å få en reaksjon eller for å skape kontroverser. Jeg lever livet mitt slik jeg ønsker, jeg har det moro, og klærne jeg liker og dras mot, kan iblant være gjennomsiktige - noen ganger veldig dristige, er Rihannas forklaring, etter å ha skapt stor oppsikt tidligere i uken da hun dukket opp i en svart og gjennomsiktig topp i New York.

 

- Bruker jeg ikke BH, er det fordi jeg ikke ønsker å bruke BH. Ikke for å få oppmerksomhet, men fordi det ville ødelegge antrekket, sier Rihanna, som nå skal samarbeide med gamlekjæresten Chris Brown.

 

Noe som også vekker oppsikt, siden han ble dømt for å ha banket henne brutalt opp i 2009.

 

- Det er musikk, det er uskyldig, sa Rihanna til radiovert Ryan Seacrest om samarbeidet på remiksene av hennes sang «Birthday Cake» og hans «Turn Up The Music».

 


Les alt om Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews