Rihanna: - Ikke sammen med Chris Brown

(09.11.2012, sist oppdatert 09.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Popartisten Rihanna og musikk-kollegaen Chris Brown skal ha avsluttet sin romanse.

De to har vært sammen før, men forholdet tok en brå slutt i 2009, da Chris Brown banket opp Rihanna i en bil rett før Grammy-showet det året. Mishandlingen til tross, Rihanna tok opp tråden med eksen, som fortsatt er ute på prøvetid og blant annet går til sinnemestringskurs. Nå bedyrer hun imidlertid at romansen er over.

 

Hun fikk spørsmål om forholdet da hun gjorde et live nettintervju på TV-nettverket Bravo. Da svarte hun: - Nei vi er ikke sammen.

 

Hun fortalte også om en kommende duett hun har gjort sammen med Brown, låten «Nobodies Business» som kommer til å inkluderes på albumet «Unapologetic» som utkommer 19. november.

 

Hun sier om låttittelen: - Det er det jeg tenker om ting som angår mitt privatliv. Selv om du blir vitne til det, er det fortsatt mitt privatliv. Når det gjelder musikk så gir jeg veldig mye av meg selv. Så jeg føler at jeg må få lov til å verne litt om det private, og bestemme litt over dette selv. Kunne jeg bestemme, så er det som skjer med meg privat bare mitt.

(©NTB)

 


Les alt om Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews