Rihanna: - Ikke fornøyd med singellivet

(18.11.2011, sist oppdatert 18.11.2011) Utskrift  Del på Facebook

Å være singel er ikke lett, synes superstjernen Rihanna.

Nylig snakket hun ut om singeltilværelsen i talkshowet til Ellen DeGeneres. Her går det fram at hun ikke er spesielt fornøyd med tingenes tilstand.

 

- Jeg dater ingen nå. Absolutt ingen. Jeg er ikke direkte lykkelig som singel. Det er ikke spesielt kult, medgir hun ifølge Talk Entertainment.

 

Ellen DeGeneres lanserer så ideen om at Rihanna kanskje skremmer mennene vekk, ettersom hun er så innflytelsesrik og kjent - samt at hun nylig ble kåret til verdens mest sexy kvinne av magasinet Esquire.

 

- Jeg vil nok tro at alt dette til tider kan virke overveldende, men det er jo ikke bra. Jeg kan ikke ha en mann som føler seg truet av meg, sier Rihanna. Hun forteller at hun liker menn som er menn, og som lar henne være kvinnen i forholdet. Hun setter også pris på at de er selvsikre og vet hva de vil med livet sitt.

 

- Jeg må være mann på jobb hele tiden, så jeg vil slippe å være mannen i forholdet, slår hun videre fast. Og sier at mangelen på romanser akkurat nå i alle fall gjør at hun kan være mye på Twitter - å snakke med fansen.

 

Sangeren og baseballstjernen Matt Kemp gjorde det slutt tidligere i år. Før det fikk forholdet til Chris Brown en brå slutt - og mye oppmerksomhet i 2009 - da bilder av en mishandlet Rihanna gikk verden rundt.

(©NTB)

 


Les alt om Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.269 sec - 1 pageviews