Rihanna: - Dette er faen ikke noe alter

(16.05.2011, sist oppdatert 16.05.2011) Utskrift  Del på Facebook

Superstjernen Rihanna og hennes voldelige ekskjæreste Chris Brown følger hverandre på Twitter.

De to tidligere kjærestene nærmer seg hverandre igjen, etter at besøksforbundet som skulle holde Chris Brown unna Rihanna ble opphevet i mars.

 

Søndag reagerte fansen at de to følger hverandre på nettstedet Twitter. Det fikk Rihanna til å rase og be dem roe seg ned.

 

- Dette er faen ikke noe alter, dette er Twitter. Ro dere ned, skal Rihanna ha skrevet på sin side, ifølge .

 

Senere på dagen beklaget hun derimot de krasse ordene, som skal ha blitt adressert en 14 år gammel jente. Rihanna fortalte tidligere i år at hun er glad besøksforbudet nå er opphevet. Hun ønsket nemlig ikke at deres krangling skulle ødelegge hans musikkarriere.

 

- Det han gjorde mot meg var en personlig sak, det hadde ikke noe å gjøre med hans karriere. Den sa at han måtte holde seg minst 30 meter unna meg. Da kunne han ikke opptre på prisutdelinger - noe som gjorde det vanskelig for ham, sa Rihanna til Rolling Stones i mars.

(©NTB)

 


Les alt om Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews