Plakataksjon mot Chris Brown

(14.11.2012, sist oppdatert 14.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Bilder av Rihannas skamslåtte ansikt finnes nå på plakattavler i Stockholm - som «reklame» for Chris Browns konsert i byen.

Chris Brown skal opptre i Stockholm mandag, men artisten har tydeligvis ikke bare fans i den svenske hovedstaden.

 

En ukjent gruppe har hengt opp en mengde plakater som på sett og vis reklamerer for artistens konsert, med opplysninger om tid og sted. Men bildet på plakaten er nok ikke noe verken artisten eller konsertarrangøren står bak. Det viser nemlig Rihannas skamslåtte ansikt, slik det så ut etter at Brown banket henne opp i 2009, melder flere medier. Den gang var de to et par.

 

Chris Brown er for tiden på Europa-turné, og allerede lørdag står artisten på scenen i Oslo Spektrum. Etter en ekstrakonsert dagen etter går turen altså til Sverige, før Brown reiser videre til blant annet Tyskland, Polen og Sveits.

(©NTB)

 


Les alt om Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews