Oprah advarer Rihanna

(10.03.2009, sist oppdatert 10.03.2009) Utskrift  Del på Facebook

Oprah Winfrey går nå offentlig ut og advarer Rihanna: - Han vil slå deg igjen.

USAs talkshowdronning tok sterke ord i bruk da hun på programmet sitt sist helg tok opp saken med Chris Brown og Rihanna. Denne uken vil hun vie et eget program til å diskutere vold i hjemmet, ifølge US Magazine dedikert «alle Rihanna?ene i verden».

 

- Slår en mann deg én gang, vil han slå deg igjen. Han vil slå deg igjen, sa Oprah og stirret rett inn i kamera. I stedet anbefalte hun Rihanna og Chris Brown å gi det tid, få seg rådgivning, passe på seg selv og ta tid til å heles.

 

Nå bekymrer flere bransjefolk seg for at Rihanna blir et dårlig forbilde for unge fans. I USA Today advarte musikkjournalist Margeaux Watson i Entertainment Weekly om hva som kunne skje når Rihanna tar tilbake sin voldelige kjæreste:

 

- Hun skal være en rollemodell, og dette er ikke rollemodelloppførsel. Det går imot alt hva unge jenter oppdras til å gjøre og tro på. Jeg ville ha tenkt om igjen på om hun er en bra talsperson for mitt varemerke.

 

Rihanna har en rekke sponsoravtaler med blant annet Cover Girl og Nike, men de kan nå være i fare. Chris Brown har allerede merket hvordan sponsorer og firmaer trekker seg fra avtalene de har inngått med ham, etter at han ifølge politiet skal ha mishandlet Rihanna.

(©NTB)

 


Les alt om Oprah Winfrey og Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Musiclover
13.03.2009 13:09
Det er jo veldig synd at hun kanskje mister sine sponsoravtaler med Cover Girl og Nike, hun har jo ikke gjort noen ting..
Chris Brown håper jeg det bare går skikkelig dritt med, han kommer nok til å angre resten av livet.


13.03.2009 16:48
Rihanna er seriøst skada, hvordan kan hu gå tilbake til chris når han slo og beit henne som om det var et stykke kjøtt... de folka trenger en kraftig, lang, hellig bønn, PS : kan vi ha et minne stund for chris browns karierre....pause..AMEN !!!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews