Mener Gaga skriver bedre refreng

(12.12.2011, sist oppdatert 12.12.2011) Utskrift  Del på Facebook

Chris Martin medgir at Lady Gaga skriver bedre refrenger enn ham.

Coldplay-vokalisten opplevde den bisarre popstjernen for første gang i november, da de opptrådte på samme arrangement i Manchester, og sier nå at han er enormt fan av Gaga.

 

- Hun er veldig søt. Jeg tror det som skjærer gjennom alt, er at hun er talentfull og at hun skriver alt selv. Jeg kan bare beundre henne for hattene og kjolene og galskapen og det hele, fordi jeg vet at bak alt dette slår hun meg når det kommer til å skrive refrenger, sier Martin ifølge The Sun.

 

Han kunne godt tenke seg å jobbe med henne, men sier «hun har valget mellom alle, så det kommer an på hvor vi havner på hennes liste».

 

Dermed må Coldplay nøye seg med Rihanna, som de gjør duetten «Princess of China» med både på det årsferske albumet «Mylo Xyloto» - og på den kommende Brit Awards-utdelingen i februar.

(©NTB)

 

 


Les alt om Lady GaGa og Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews