Mel B støtter Rihanna

(17.02.2009, sist oppdatert 17.02.2009) Utskrift  Del på Facebook

Det tidligere Spice Girls-medlemmet Mel B har sendt sin støtte til musikerkollega Rihanna.

Mel B, som ble venner med Rihanna i fjor, ble sjokkert da hun fikk høre at «Umbrella»-vokalisten skal ha blitt angrepet av sin kjæreste Chris Brown.

 

- Jeg ble sjokkert da nyheten kom i forrige uke om at min venn Rihanna angivelig ble banket opp av Chris Brown. Jeg hørte Kanye West snakke om det på radioen og jeg sendte Rihanna en tekstmelding for å forsikre meg om at hun hadde det bra. Jeg ble kjent med henne da hun jobbet i et studio ved siden av der jeg var i fjor, sier hun.

 

Mel B har også bedt myndighetene om å slå hardt ned på Brown.

 

- At dette kan skje med en superstjerne som henne er en tankevekker. Om ryktene er sanne, så bør Chris straffes. Ingen kvinne fortjener å bli behandlet slik - og jeg håper at det er en massiv støtte for henne, sier hun til det britiske magasinet Closer.

(©NTB)

 

 


Les alt om Kanye West og Mel B og Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews