Må Chris Brown vaske bort egen graffiti?

(27.08.2009, sist oppdatert 27.08.2009) Utskrift  Del på Facebook

Voldsdømte Chris Brown, som banket opp kjæresten Rihanna i februar i år, blir kanskje satt til å vaske bort graffiti han selv har laget.

Brown ble nemlig idømt 1.400 timers samfunnstjeneste, som ifølge Fox News også kan komme til å omfatte rengjøring av nedtaggede vegger. Dermed kan han møte seg selv i døren - for ikke å snakke om på veggen:

 

Nettstedet Radaronline.com publiserer nemlig nå som viser Chris Brown i gang med sprayboksen på en vegg nær studioet sitt i Los Angeles i februar, samme måned som han julte opp Rihanna.

 

Egentlig var han ute i nabolaget for å ta pressebilder, men falt for fristelsen til å lage et ansikt og signere med kallenavnet sitt, «Breezy» - noe som også ble behørig fotografert. Og graffitikunst på andres vegger er like ulovlig i USA som i Norge.

 

Ironisk nok har Chris Browns også kalt sitt kommende nye album for «Graffiti».

(©NTB)

 

 


Les alt om Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews