Lopez er mektigst på kjendisscenen

(18.05.2012, sist oppdatert 18.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Lopez har mest makt og innflytelse blant dagens kjendiser.

Det mener i alle fall finansmagasinet Forbes som har satt sammen en liste over verdens mektigste kjendiser. På topp har de plassert Jennifer Lopez, foran navn som Oprah Winfrey, Justin Bieber, Rihanna - og fjorårets vinner på listen: Lady Gaga.

 

Forbes beregner mektigheten ut fra faktorer som platesalg, antall søk på nettet, TV-eksponering og annet.

 

Årsaken til at Lopez har klatret fra fjorårets 50. plass og opp til topp, er ikke minst hennes medvirkning i TV-konseptet «American Idol», parfymelansering, flittig bruk av sosiale medier samt skilsmissen fra Marc Anthony, som ga henne atskillig spalteplass i året som gikk.

 

På listen over de ti mektigste kjendisene finnes sju kvinner og tre menn. Det er Justin Bieber (på tredjeplass), Tom Cruise (på niendeplass) og Steven Spielberg (på tiendeplass) som forsvarer mennenes ære.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews