Lenos nye show spekket med stjerner

(09.08.2009, sist oppdatert 09.08.2009) Utskrift  Del på Facebook

Kanye West, Jay-Z og Rihanna skal alle opptre på åpningen av Jay Lenos nye show på NBC.

Lenos nye «Jay Leno Show» har premiere i september. Men det har allerede begynt å lekke nyheter om hva den drevne talkshowverten planlegger.

 

Tidligere har Leno avslørt at det skal bli mindre prat og mer komikk. Men nå har også de musikalske innslagene kommet på plass.

 

Ifølge musikkbladet NME er det de tre stjernene Kanye West, Jay-Z and Rihanna som skal opptre på åpningen av programmet. De skal framføre sangen «Run This Town» fra Jay-Zs nye album «The Blueprint 3».

 

Dette er det første gjensynet med Jay Leno siden han overlot programlederjobben i «The Tonight Show» til Conan O?Brien. I tillegg vil det være en av de første offentlige opptredenene til Rihanna etter hun ble banket opp av Chris Brown i februar.

(©NTB)

 


Les alt om Jay Leno og Jay-Z og Kanye West og Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews