Kim Kardashian vernet om kjæresten

(30.05.2012, sist oppdatert 30.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Rihanna fikk streng beskjed om å holde seg borte fra Kanye Wests garderobe da «Watch the Throne»-turneen nylig gjestet London.

Kim Kardashian stoler tydeligvis ikke helt på at kjæresten Kanye West holder seg på matta med vakre kvinner i nærheten. Da West og Jay-Z nylig var i London i forbindelse med «Watch the Throne»-turneen, nektet Kardashian Rihanna innpass i Wests garderobe hvis hun ikke var der selv, ifølge The Sun.

 

I februar ble Rihanna observert sammen med Kim Kardashians modellbror Rob.

 

- Kim er veldig beskyttende overfor Kanye. Hun vil ikke se noen kvinner i nærheten av ham hvis hun ikke selv er der - selv med venner, sier en Kanye-kilde til avisen.

 

Ifølge ryktene skal Kardashian ha fulgt artistkjæresten tett, ikke bare i nærheten av Rihanna, som opptrådte sammen med West og Jay-Z i London. Men Rihannas tidligere romanse med Kardashian-broren gjorde kanskje at Kim Kardashian var litt ekstra på vakt rundt superstjernen.

 

- Rihanna fikk ikke komme inn i Wests garderobe med mindre hun selv var der. Men det hjelper nok ikke akkurat at Rihanna tidligere var koblet til Kims bror, sier kilden.

(©NTB)

 


Les alt om Jay-Z og Kanye West og Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews