- Katy Perry er sur på Rihanna

(05.11.2012, sist oppdatert 05.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Katy Perry skal angivelig være sur på Rihanna etter at sistnevnte gjenopptok kontakten med eksen, Chris Brown.

Som kjent ble Rihanna banket opp av Brown i 2009. Bilder av en forslått Rihanna gikk verden rundt, og etterpå fulgte rettssaken der Brown blant annet ble dømt til samfunnstjeneste.

 

Nå ser det ut til at Rihanna har tilgitt - og endatil funnet tonen med Brown igjen. De to har vært observert sammen flere ganger den siste tiden. Dette faller bestevenninnen Katy Perry tungt for brystet, melder New York Daily News. En kilde sier:

 

- De snakker nesten ikke sammen etter at Brown kom inn i bildet. Det fører til en noe spent stemning. Katy har brukt mye tid med vennene Robert Pattinson og Kristen Stewart. Hun føler Rihanna gjør en stor feil nå, og vil ikke være en del av det.

 

Perry, som skilte seg fra komikeren Russell Brand i sommer, var heller ikke til stede på Rihannas stjernespekkede halloween-fest i Los Angeles sist uke. Rihanna var heller ikke til stede da Katy Perry feiret sine 28 år sist måned, selv om de to stjernene da skal ha oppholdt seg i samme by.

 

De to ble sist sett sammen under MTV Video Music Awards i september, og det var her Rihanna for første gang tok opp tråden med Chris Brown, hevder kilder.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.284 sec - 1 pageviews