Jay-Z rådet Rihanna til å ta pause

(25.03.2009, sist oppdatert 25.03.2009) Utskrift  Del på Facebook

Etter råd fra hip hop-mogulen Jay-Z har Rihanna tatt pause fra Chris Brown.

De har ikke bekreftet at de har tatt pause fra hverandre, men i et intervju med US Weekly sier en kilde nær dem at de har bestemt seg for å ikke treffes på en stund. Kilden sier:

 

- Jay-Z har sagt til Rihanna at hun trenger å ta det rolig når det gjelder forholdet til Chris, i alle fall en stund. Han sier at de ikke bør vise seg sammen offentlig og de har tatt en pause.

 

Artistparet Chris Brown og Rihanna har vært mye omtalt etter at førstnevnte angivelig mishandlet Rihanna i sin bil bare timer før de begge skulle på scenen i forbindelse med Grammy-showet 8. februar. Brown må møte i retten neste måned for å svare på anklager om vold og trusler, samtidig som det spekuleres i hvorvidt de to fortsatt er kjærester.

 

Selveste Oprah Winfrey har vært på banen og rådet Rihanna til å ta avstand fra kjæresten. Hun viet et helt program til kvinnemishandling, stirret inn i kamera og sa: «Har han slått deg en gang, vil han slå igjen».

(©NTB)

 


Les alt om Jay-Z og Oprah Winfrey og Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews