Hilary Duff har «blitt voksen»

(16.12.2008, sist oppdatert 16.12.2008) Utskrift  Del på Facebook

Den tidligere barnestjernen Hilary Duff har ifølge bladet Maxim blitt voksen, og feirer anledningen med å vise brystkløften på forsiden av magasinets januarutgave.

«Hilary Duff, All Grown up» er teksten som ledsager forsidebildet. Duff kommer ifølge bladet til å markere seg som en av neste års mest sexy stjerneskudd, skriver AceShowbiz.com.

 

På den samme listen følger også navn som Scarlett Johansson, Katy Perry og Rihanna, men det er altså Duff som har fått lov til å pryde forsiden.

 

På forsidebildet skal sangerinnen og skuespilleren være iført sparsomt med både klær og sminke, og hennes blonde hår er sluppet løs og akkompagneres av et forførende blikk mot kameralinsen.

 

Duffs «Best of»-album kom ut for kort tid siden, og hun har tidligere fortalt til MTV at hun er i gang med et nytt album i desember.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews