For ung for Rihanna

(23.02.2011, sist oppdatert 23.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Rihanna sa «nei takk» til en date med Justin Bieber (16), fordi han var for ung.

23 år gamle Rihanna synes en aldersforskjell på 7 år ble for mye, selv om hun tidligere var sammen med den to år yngre Chris Brown.

 

Det var da Justin Bieber møtte Rihanna på en basketballkamp sist søndag at han prøvde seg. Det røpet den fremmelige unge herren da han var gjest hos Chelsea Handler på amerikansk fjernsyn.

 

- Jeg ba henne ut. Det gikk ikke så bra. Hun sa i grunnen «du er for ung», forteller Bieber. Å dømme etter bilder fra basketballkampen hygget de to seg likevel i lag - og Justin Bieber skal ha fleipet med Rihanna.

 

Nå har for øvrig retten mildnet besøksforbudet som Rihannas ekskjæreste Chris Brown hadde mot å komme i nærheten av henne. Etter at han banket henne opp i 2009 har han måttet holde seg på minst 100 meters avstand fra henne. Nå kan de møtes, så lenge han ikke plager henne, heter det.

 

Browns advokat søkte om lettelsen fordi det ble vanskelig for Chris Brown å delta på bransjearrangementer, prisutdelinger og lignende. Brown måtte for eksempel utebli fra årets Grammy-show selv om han var nominert i tre kategorier - der Rihanna gjorde det skarpt.

(©NTB)

 


Les alt om Justin Bieber og Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews