Epilepsieksperter vil stoppe Kanye-video

(24.02.2011, sist oppdatert 24.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Så mye blinkende lys og effekter er det i Kanye Wests nye video «All of the Lights» at en epilepsiorganisasjon krever den fjernet fra internett - av frykt for at den skal forårsake anfall.

som har Rihanna som gjest og er regissert av Hype Williams, ble lagt ut sist helg. Allerede er den sett av nærmere fem millioner bare på YouTube.

 

I Storbritannia har kringkastingsrådet bestemt at «All of the Lights»-videoen ikke får vises på britisk TV på grunn av de raskt skiftende bildene og lysene.

 

Nå vil Epilepsy Action også ha den fjernet fra nett, der det ikke er noen restriksjoner på hva som vises, melder den britiske organisasjonen på sin hjemmeside. Eksperter mener at lyseffektene kan forårsake anfall hos dem som lider av fotosensitiv epilepsi.

 

Det er ikke eneste bråket for Kanye Wests video: I USA har fans av den franske kultfilmen «Enter The Void», regissert av Gaspar Noe, reagert på likheten mellom videoen og filmens åpningsscene. De mer forsonlige tror i følge AOL Music at det er en bevisst hyllest - andre mener West ikke trodde noen ville merke likhetene.

(©NTB)

 


Les alt om Kanye West og Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.147 sec - 1 pageviews