Demi «fra seg» over ryktene om eksen og Rihanna

(28.03.2012, sist oppdatert 28.03.2012) Utskrift  Del på Facebook

Ryktene flyr om at Ashton Kutcher dater Rihanna, etter at det dukket opp bilder av popstjernen på nattebesøk hos Kutcher forrige uke. Det takler Demi Moore dårlig.

- Hun er virkelig såret over ryktene, og føler seg ydmyket over at han knyttes til andre kjendiser bare uker etter at hun kom ut fra rehaboppholdet, sier kilder til bladet Closer.

 

Ifølge kildene følger Demi Moore nøye med på eksmannen gjør, og skal angivelig ha oppført seg «helt vilt».

 

- Hun har prøvde å finne ut mer om de to. Hun er så sårbar nå, at bare tanken på at de er sammen har hatt dårlig virkning på henne. Når det kommer til stykket, så er Ashton en singel fyr som kan gjøre akkurat det han vil, sier kilden videre.

 

Moore og Kutcher skilte lag i november i fjor, etter påstander om at han skal ha vært utro. De var gift i seks år. De nye ryktene svir.

 

- Hun føler at det får ekteskapet deres til å virke billig, hevdes det.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews