Cowell gjør seg selv til dommer

(08.02.2011, sist oppdatert 08.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Når Simon Cowell nå skal innføre «X Factor» i USA, blir han selv å finne ved dommerbordet. Men foreløpig vil han ikke røpe andre aktuelle navn.

Cowell sier at han har følere ute når det gjelder mulige dommere, og at han håper å kunne ha navnene klare i løpet av 3-4 uker. Blant navnene som har vært trukket frem av media, er Nicole Scherzinger, Rihanna, Jessica Simpson, Paula Abdul, Cheryl Cole, Katy Perry og Will Smith - men Cowell er tyst i intervjuet med People.

 

Cowell, kjent fra «American Idol», var den som skapte «X Factor»-konseptet hjemme i Storbritannia og gleder seg til å være dommer fordi han får jobbet direkte med deltagerne i talentkonkurransen.

 

- Det er mer interessant for meg, sier Cowell, som sier han har «sin egen stil» og liker å tro at han «er ærlig og ikke vil sukre noe» for å gjøre seg mer populær.

 

- Folk vet hva de har i vente når jeg er i dommerpanelet, og jeg tror ikke ting vil forandre seg så mye.

 

Amerikanske «X Factor» vil også kunne lokke med den største premieren i fjernsynshistorien, ifølge People: Vinneren vil få en platekontrakt verdt 5 millioner dollar, nærmere 29 millioner kroner.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews