Chris Brown ute med eksen igjen

(24.10.2012, sist oppdatert 24.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Ikke før har Rihanna og Chris Brown vist for en hel verden at de er på vei tilbake til hverandre, så er Brown igjen på tur med ekskjæresten Karrueche Tran.

Den siste tiden har sladrepressen stadig meldt at rapperen Chris Brown og sangeren Rihanna er kjærester igjen. Men tirsdag ble Chris Brown igjen sett sammen med sin tidligere kjæreste, modellen Karrueche Tran. De to kjørte sammen fra Chris Browns hjem i Los Angeles. Og dette skjedde bare tre uker etter at Brown skal ha gitt Tran beskjed om at det nå er over og ut mellom dem, ifølge The Sun.

 

For noen få dager siden gikk faren til popikonet Rihanna ut og velsignet datterens forhold til Brown.

 

- Jeg håper hun en dag blir gift. Alle elsker Chris, sa Rihannas far.

 

Chris Brown var tidligere sammen med Rihanna, men forholdet tok brått slutt etter at han banket henne opp i 2009. Bildene av en skamslått Rihanna gikk verden over. Brown erkjente skyld og ble dømt til 180 timers samfunnstjeneste.

(©NTB)

 


Les alt om Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.148 sec - 1 pageviews