Chris Brown tilbake til Grammy

(08.02.2012, sist oppdatert 08.02.2012) Utskrift  Del på Facebook

Voldsdømte Chris Brown skal opptre under Grammy-utdelingen søndag - for første gang siden han banket opp sin daværende kjæreste Rihanna på en førfest for prisen i 2009.

Chris Brown er nominert til tre Grammy-priser, blant annet i kategorien for beste R&B-vokalist for albumet «F.A.M.E.». Han går på scenen sammen med blant andre Foo Fighters, Lil Wayne, David Guetta og deadmau5, i en del av showet viet dance og elektronika.

 

Også Rihanna skal opptre under Grammy-showet. Hun synger sammen med Coldplay, melder Reuters. Hun er fire ganger Grammy-nominert, blant annet til prisen for beste album med «Loud».

 

De siste månedene har ryktebørsen summet om det tidligere kjæresteparet, som er blitt sett på samme nattklubb og også har sendt ut en rekke kryptiske meldinger på Twitter. En talsmann for Brown uttalte i januar at de «bare er venner».

 


Les alt om Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews